Missie-echo

Een kopje koffie?...graag!

Het is een traditie geworden, eens de nieuwjaarsdrukte voorbij is maken we aandacht en tijd vrij voor het missiewerk van zuster Lieve Leenknecht in Congo. Ook dit jaar werken wij met onze Pastorale Eenheid Damiaan Ledegem mee aan de koffieverkoop voor de projecten in het weeshuis van zuster Lieve in Popo.

Dankzij de vorige koffieverkoop werd in het weeshuis een nieuwe keuken, een voorraadplaats en een overdekte ‘open refter afgewerkt. Dankjewel!

Om hun etenswaren nog beter te kunnen bewaren zal de opbrengst van deze actie gebruikt worden om een aantal diepvriezers aan te kopen en die te laten functioneren op zonnepanelen.

Wie vorige jaren reeds van onze fairtrade koffie kocht weet ondertussen dat het een heel lekker bakje troost is. Het aanbod en prijs is dezelfde als vorig jaar.

Er is opnieuw Congo koffie voor 4,5 euro (250 gr.) en DECA koffie voor 5 euro (250 gr.). Alsook pads dessertkoffie (16x7gr) voor 4,5 euro en pads deca (16x7 gr) voor 5 euro. De actie loopt tot 21  februari 2021. De koffie wordt aan huis gebracht vanaf 5 april 2021.

Wegens de coronamaatregelen kan deze actie niet doorgaan zoals vorige jaren. Wie deze actie toch wenst te steunen kan dit doen:

- ofwel via overschrijving op het nummer:  BE28  7775  0404  5220 

  niet vergeten te melden welke koffie u wenst alsook adres voor levereing !

-  ofwel steek je uw bestelling (bestelbonnen liggen achteraan in de drie kerken van de Pastorale Eenheid).+ gepaste bedrag in een omslag en deponeer deze in de brievenbus van: Fam. Lecluyse-Lefevere Terschuerenlaan 16 SEW   tel.:  056/50 45 94  (ook voor info)

Hieronder vind je de verschillende nieuwsbrieven van onze missionaris Pater Toon Tanghe.

Werelddag Grootouders Nieuwsbrief
PDF – 44,9 KB 259 downloads
Nu Ben Ik Wel Een Beetje Ongerust Geweest
PDF – 62,9 KB